Intelligent Sustainable Construction

DSC05582

ISC Profielen

Bij ISC Profielen willen we innoveren. De producten die we ontwikkelen, leveren daarom een belangrijke bijdragen aan het isoleren en ventileren van woningen en gebouwen.

Onze raam- en onderdorpels zijn niet alleen innovatief, maar ook van hoge kwaliteit. Doordat we veel kennis en vakmanschap in eigen huis hebben, houden we zicht op de kwaliteit van onze producten. Van de eerste ontwikkeling tot de productie en levering: bij ISC Profielen gebeurt alles in eigen beheer. Zo weten we zeker dat onze profielen aan de hoogste eisen voldoen.

ISC staat nooit stil in de wereld van de bouw. Door continu te blijven innoveren leveren onze profielen een bijdrage aan een duurzame toekomst waarin verantwoord bouwen centraal staat.

Ontdek de producten van ISC Profielen

IJzersterk en toch vederlicht: maak kennis met de raamdorpels en onderdorpels van ISC Profielen.

Bluestone onderdorpel

Maak kennis met de nieuwste generatie composiet onderdorpels van ISC Profielen: Bluestone. Deze onderdorpels zijn samengesteld uit GVC glasvezelcomposiet en bevat een compleet nieuwe techniek met uni-directionele glasvezel.

ReelStone Cover

De Reelstone Cover is een duurzame, mooie en snelle oplossing voor het renoveren van bestaande raamdorpels. De glasvezel versterkte cover wordt op maat geleverd en kan met een paar simpele handeling direct over de bestaande raamdorpel worden geplaatst.

Raamdorpel

De ISC® raamdorpel is vormgegeven voor directe aansluiting onder alle voorkomende kozijnen van hout, aluminium en kunststof in gevels met een gemetseld buitenspouwblad. Deze gepatenteerde raamdorpel is ruim tien keer lichter dan natuursteendorpels.

Raam- en onderdorpels van de hoogste kwaliteit

Ontdek alle profielhuizen waarmee we werken of neem contact met ons op voor meer informatie.