Partners

VKG Keurmerk

Voor kwaliteit en garantie van kunststof kozijnen is het raadzaam om te kiezen voor een leverancier met het VKG keumerk. Ook ISC BV is VKG partner. Het VKG Keurmerk biedt u bij aanschaf van kunststof kozijnen zes zekerheden. 

Henrad/Stelrad

Samen met Henrad/Stelrad en Inventum werken we samen aan het StralendWARM klimaatsysteem. In dit systeem zorgen de Henrad/Stelrad Ecoradiatoren ervoor dat verse lucht voorverwarmd en aangenaam de ruimte in gebracht wordt. In combinatie met de ventilatiewarmtepomp van Inventum en de ventilerende onderdorpel van Movair zorgt dit voor een gezond binnenklimaat dat wordt voorzien van stralingswarmte.

TimmelSelekt Groep

De TimmerSelekt Groep is een samenwerking tussen een deurenfabriek, elf timmerfabrikanten en een vastgoedonderhoudsbedrijf verspreid over heel Nederland. De aangesloten bedrijven leveren uitsluiten hoogwaardig timmerwerk voor renovatie en nieuwbouw. Zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren kunnen profiteren van de kwalitatief hoogstaande ramen, deuren en kozijnen die de innovatieve samenwerking binnen de TimmerSelekt Groep heeft voortgebracht.

 

 

Ramenfabriek Op ’t Hoog

Al sinds 1986 biedt Ramenfabriek Op ‘t Hoog alles op het gebied van kunststof kozijnen, ramen, (voor-)deuren, schuifpuien, kunststof dakkapellen en serres. Ramenfabriek Op ‘t Hoog is bijzonder in zijn soort. Als een van de weinige bedrijven in deze branche produceert Op ‘t Hoog onder eigen naam, wat zorgt voor een scala aan productiemogelijkheden. Bovendien beschikken wij over vaste montageploegen en een servicedienst. Zo blijft het volledige proces in eigen beheer en kunnen ze u zeer gunstige productprijzen aanbieden.

SKH

SKH stelt zich ten doel de kwaliteitszorg in het bouwsegment en dié sectoren waar hout en houtproducten worden toegepast en het gebruik van hout uit duurzaam beheerde bossen te vergroten. SKH is met name actief in hout, houtproducten, houtconstructies en hout gerelateerde producten. De verbetering/vergroting probeert SKH te bereiken door o.a. het gebruik van certificatiesystemen die onder nationaal en internationaal toezicht staan.

Ubbink

Ubbink is een onderneming die werkt aan oplossingen voor energie-efficiëncy en een goed binnenklimaat voor gebouwen. Ubbink Nederland is een onderdeel van de Ubbink Groep. Deze groep heeft bedrijven in 7 landen in Europa en de Verenigde Staten.