12-1

Introductie ISC Profielen raamdorpel

Sinds kort hebben we twee nieuwe producten: de ISC raamdorpel en de Reelstone Cover. Met deze twee producten kan ieder gebouw snel en gemakkelijk worden voorzien van dorpels met een mooie blauwsteen look.

De gepatenteerde raamdorpel is ruim 10 x lichter dan bijvoorbeeld natuursteendorpels en daardoor beduidend makkelijker te hanteren tijdens bewerkingen, transport, verwerking en plaatsing. Het monteren van de raamdorpel is eenvoudig.

Raamdorpel

De ISC® raamdorpel is vormgegeven voor directe aansluiting onder alle voorkomende kozijnen van hout, aluminium en kunststof in gevels met een gemetseld buitenspouwblad. De raamdorpel is samengesteld uit glasvezelversterkt kunststof (GVK). Het profiel bestaat voor 60% uit zuiver glas en heeft een gestructureerd oppervlak door een UV-bestendige coating in blauwsteenlook.

ISC Reelstone Cover

De ISC Reelstone Cover is een duurzame, mooie en snelle oplossing voor het renoveren van bestaande raamdorpelsystemen. Met een paar simpele handelingen kan de cover direct over een bestaand systeem worden geplaatst. Zo wordt er binnen no time een bluestone uiterlijk gerealiseerd. De cover is licht van gewicht, kan snel worden gemonteerd en het afval kan tot een minimum worden beperkt. De Reelstone Cover is leverbaar tot een lengte van 6 meter.
Inmiddels zijn de eerste raamdorpels en Reelstone Covers van ISC in gebruik genomen. In de originele situatie zag het er zo uit:

orig

Voor en na renovatie

Na de plaatsing van de raamdorpels en Reelstone Cover krijgt het geheel een compleet andere uitstraling. Deze klant is erg tevreden met het resultaat, en wij natuurlijk ook!

Terug naar nieuws