001-uitreiking-kopieren

ISC wint derde Preffered Supplier Award van Kufa

Derde Preferred Supplier Award gaat naar Schijndel: In juryberaad viel zelfs het woord ‘uitblinker!’

Tekst: Jerry Helmers voor Profiel https://www.profiel-online.nl/magazine/nr-01-2020/

Erik Smits van ISC Profielen BV (ISC) uit het Brabantse Schijndel mocht op de Polyclose in België een bijzondere award in ontvangst nemen. Uit handen van Henk Weber van de firma KUFA uit IJmuiden, ontving hij de Preferred  Suppier Award die afgelopen januari – na 2018 en 2019 – alweer voor de derde keer werd uitgereikt. “Wat ons betreft is ISC de beste leverancier van onderdorpels”, zo stelde Henk tijdens het feestelijke uitreikmomentje in Gent.

“Wij zien leveranciers vooral als onze partners”, vervolgt hij. “Natuurlijk gaat het om kwaliteit van de producten die aan ons worden geleverd zodat onze klanten – ook partners – met een gerust hart en naar volle tevredenheid hún opdrachtgevers kunnen bedienen.

Maar náást de technische en kwaliteitsaspecten, zijn zaken als goede service, leverbetrouwbaarheid en de wijze waarop het een en ander wordt verpakt c.q. wordt aangeleverd, ook van groot belang. We hebben gemerkt en positief ervaren dat we op de firma ISC en haar medewerkers kunnen bouwen.”

“We werken nu meer dan twee jaar samen. We leerden hen goed kennen omdat wij samen met hen een cover over de bestaande raamdorpelsteen ontwikkelden, die de aanvulling kon worden voor onze nieuwe RenoS9000 serie. Met deze Reelstone Cover bewijst ISC ook heel veel innoverende kracht in de eigen organisatie te hebben.

“We kunnen nu heel eenvoudig een cover zetten over bestaande raamdorpels. We hebben dat goed kunnen demonstreren op de Polyclose.”

Als Henk terugdenkt aan het feestelijke uitreikmoment in Gent, moet hij lachen. “Erik Smits was weliswaar door ons uitgenodigd om onze stand op de Polyclose te bezoeken (‘Kom gezellig langs, dan drinken we een kop koffie!’) maar hij wist niet dat hij de Award en het bijbehorende certificaat zou ontvangen. Ja je kunt zeggen dat hij zéér verrast was.”

Henk erkent dat in de maanden oktober, november en december binnen KUFA stevig is gediscussieerd over de vraag wie deze derde editie van de Preffered Supplier Award moest ontvangen. “Eerlijk is eerlijk; ISC is een relatief nieuwe leverancier. Dus, wát kun je zeggen over zo een betrekkelijke korte periode. Toch waren we het er over eens dat ISC zich juist heeft onderscheiden in die korte periode. Het woord ‘uitblinken’ viel al in één van onze jurysessies. Bovendien willen wij altijd ons netwerk verbreken bij alle mogelijke leveranciers. We hopen dat deze award ook voor al onze bestaande en nieuwe potentiële leveranciers een motivatie mag zijn!”

De Reelstone Cover is een duurzame, mooie en snelle oplossing voor het renoveren van bestaande raamdorpelsystemen. De cover kan met een paar simpele handelingen direct over de bestaande raamdorpelsystemen worden geplaatst. We hebben het over een glasvezel versterkte raamdorpel, die op maat geleverd kan worden. Tevens kan de dorpel worden voorzien van kopschotjes. Enkele voordelen die mogen worden benoemd: de cover is licht van gewicht, heeft een bluestone uiterlijk, kan zeer snel worden gemonteerd waarbij het afval tot een minimum wordt beperkt. En, Reelstone Cover is leverbaar tot een lengte van 6 meter.

Terug naar nieuws